Tyveri og Brannalarmanlegg

Innbruddsbeskyttelse i et smart hjem

Kriminalitetsstatistikk viser at et innbrudd skjer nesten hvert minutt . Å være innbrudd er ikke en kortvarig begivenhet som bare påvirker vårt hjem og våre eiendeler; det kan ha en varig innvirkning på livene våre. Sikkerhetsnivået i hjemmet ditt kan være en reell avskrekkende virkning eller hindre innbrudd.

Kriminalitetsstatistikk viser at et innbrudd skjer nesten hvert minutt . Å være innbrudd er ikke en kortvarig begivenhet som bare påvirker vårt hjem og våre eiendeler; det kan ha en varig innvirkning på livene våre. Sikkerhetsnivået i hjemmet ditt kan være en reell avskrekkende virkning eller hindre innbrudd.

Hvordan ser beskyttelsen mot innbrudd ut i et Loxone Smart Home?

På vakt: klar til å beskytte Et Loxone Smart Home er alltid på utkikk. Det er alltid forberedt, men håper det aldri trenger å komme til handling.

Tenk deg dette: du og din familie er på mye – fortjent ferie. Hjemmet ditt kan være tomt, men det ser absolutt ikke slik ut for noen som ser på det.

Sofistikert hjemmeautomatisering betyr ditt hjem gir ingen ledetråder til potensielle innbruddstyver som du er ikke der. Mens du er borte, etterligner hjemmet ditt tilstedeværelse – slå lysene på og av og åpne og lukke persienner akkurat som det ville vært hvis du var hjemme.

Av Realistisk gjenskape disse handlingene, er det veldig lite sannsynlig at en potensiell innbruddstyv skulle tro at ingen er det hjemme. For opportunistiske innbruddstyver, denne tilstedeværelsen simuleringsfunksjon reduserer raskt sjansen for at hjemmet ditt vil være et mål.

Lys, skyggelegging, handling

Hvis en innbruddstyv prøver lykken, vil hjemmet ditt umiddelbart springer ut i handling – med iøynefallende blink lys og en overveldende alarmtone – alt i et forsøk på å send dem løpende mot åsene.

Du kan ikke gjemme deg for meg

Det er mange måter en innbruddstyv potensielt kan finne vei inn i hjemmet ditt. Enten det er gjennom et vindu eller en ulåst terrassedør. Imidlertid bruker en kombinasjon av sensorer, inkludert bevegelsessensorer og glassbrudd sensorer, vil Loxone Smart Home vite når noe er galt og begynne å reagere umiddelbart.

Smart Home 1 - 0 Innbruddstyv

Hvis hjemmet ditt oppdager en inntrenger, en trefasealarm utløses for å varsle deg, og forbipasserende, så snart som mulig.

Dette gir innbruddstyven så lite tid som mulig å gjøre opp med noen av eiendelene dine.

Stille alarm:

Du vil umiddelbart motta et varsel via appen på smarttelefonen din. Hvis det registreres en falsk alarm, vil hjemmet ditt automatisk ta seg av dette for deg.

Hørbar alarm:

I den andre fasen vil du motta en samtale på mobiltelefonen din, og Loxone Music Server vil skru multiroom-lyden opp til fullt volum. Den kan spille en lyd etter eget valg, fra en skingrende alarmtone til heavy metal-musikk. Uansett vekker det oppmerksomhet og gjør det mer sannsynlig at en innbruddstyv drar raskt.

Visuell alarm:

Fase tre ser det smarte hjemmet ditt åpne persienner og gardiner for å gjøre oppmerksom på inntrengeren. Loxone Smart Home er nå “gjennomsiktig”. Sammen med iøynefallende blinkende lys i hele huset, er det mer sannsynlig at naboer og forbipasserende ser at noe er galt.