Tyveri og Brannalarmanlegg

Innbruddsbeskyttelse i et smart hjem

Kriminalitetsstatistikk viser at et innbrudd skjer nesten hvert minutt . Å være utsatt for innbrudd er ikke en kortvarig begivenhet som bare påvirker vårt hjem og våre eiendeler, det kan ha en varig innvirkning på livene våre. Sikkerhetsnivået i hjemmet ditt kan ha en reell avskrekkende virkning og hindre innbrudd.

Kriminalitetsstatistikk viser at et innbrudd skjer nesten hvert minutt . Å være utsatt for innbrudd er ikke en kortvarig begivenhet som bare påvirker vårt hjem og våre eiendeler, det kan ha en varig innvirkning på livene våre. Sikkerhetsnivået i hjemmet ditt kan ha en reell avskrekkende virkning og hindre innbrudd.

Hvordan beskytte mot innbrudd ved bruk av Loxone Smart Home?

På vakt, klar til å beskytte. Et Loxone Smart Home er alltid på utkikk. Det er alltid forberedt. Tenk deg følgende, du og din familie er på mye borte fra Hjemmet eller hytten. Beboelsen din kan være tom, men det ser absolutt ikke slik ut for noen som ser på det utsiden takket være inteligent styring.

Sofistikert hjemmeautomatisering betyr at ditt hjem gir ingen ledetråder til potensielle innbruddstyver når du er ikke der. Når du er borte, etterligner Loxone din tilstedeværelse – slår lysene på og kjører persienner opp og ned akkurat som det ville vært hvis du var hjemme.

Ved realistisk gjenskaping av disse handlingene, er det veldig lite sannsynlig at en potensiell innbruddstyv skulle tro at ingen er det hjemme. For opportunistiske innbruddstyver vil denne tilstedeværelses simuleringsfunksjonen reduserer raskt sjansen for at hjemmet ditt vil være et mål.

Lys, blottlegging og handling

Hvis en innbruddstyv prøver lykken, vil hjemmet ditt umiddelbart utføre handling – med iøynefallende blink og sekvensstyring av lys og en overveldende alarmtone. alt i et forsøk på å tiltrekke andres oppmerksomhet og sende inntrengerne på flukt. Loxone vil i samme øyblikk, som alarmen går, ringe deg opp på telefon, sende SMS og epost melding alt i samme sekvens.

Det er mange måter en innbruddstyv potensielt kan finne vei inn i hjemmet ditt. Enten det er gjennom et vindu eller en ulåst terrassedør. Ved bruk av en kombinasjon av sensorer, inkludert bevegelsessensorer og glassbrudd sensorer, vil Loxone Smart Home vite når noe er galt og alarmere umiddelbart.

Smart Home 1 - 0 Innbruddstyv

Hvis hjemmet ditt dektekterer en inntrenger, utløses en alarmsekvens for å varsle deg, forbipasserende og eventuellt politi så snart som mulig.

Dette gir innbruddstyven minimal tid til å få med seg noen av eiendelene dine.

Stille alarm

Du vil umiddelbart motta et varsel via appen på smarttelefonen din. Hvis det registreres en falsk alarm, vil Loxone automatisk ta seg av dette for deg.

Hørbar alarm

Hvis hørbar alarm er aktivert i Loxone vil Loxone Music Server skru multiroom-lyden opp til fullt volum. Den kan avspille en lyd etter eget valg, fra en skingrende alarmtone til heavy metal-musikk. Uansett vekker det oppmerksomhet og gjør det mer sannsynlig at en innbruddstyv drar raskt.

Visuell alarm

Den visuelle delen av alarmen vil slå på/blinke alle lys og trekke opp persienner og gardiner for å eksponere inntrengeren maksimalt. Loxone Smart Home er nå “gjennomsiktig”, og det er mer sannsynlig at naboer og forbipasserende ser at noe er galt. Uansett, enhver inntrenger vil forlate åstedet raskest mulig for ikke å bli tatt.