Enel-X

Vi leder an i transformasjonen av energisektoren

Enel X er en global virksomhet som leder an i transformasjonen av energisektoren. Ved å drive frem et paradigmeskifte, hjelper Enel X kunder til å bruke teknologi for å transformere energi til nye muligheter, og bidrar dermed til at nye løsninger får fotfeste og driver fremskrittet over hele verden. Vi er et globalt selskap med røtter i energibransjen og har en åpen strategi giret mot digitalisering, bærekraft og innovasjon. Vi bruker smart, enkel og rask teknologi for å hjelpe våre kunder over hele jordkloden til å oppdage en ny måte å bruke energi på.

Våre produkter

Vi har fokus på e-mobilitetsrevolusjonen i Norge. Våre innovative produkter og digitale løsninger vil gi infrastruktur for lading av elektriske kjøretøy for fremtiden. Vi tilbyr en komplett serie av smarte ladestasjoner for elbiler og skreddersydde løsninger for husholdninger, bedrifter og kommuner. Våre intelligente løsninger for lading, det være seg planlagt lading eller automatisert lastbalansering og styring av alle ladestasjonene, møter dagens behov og vil bidra til bedre stabilitet i fremtiden.

JuiceBox ladestasjon for private husholdninger

Den enkleste, raskeste og smarteste løsningen for lading av elbil hjemme. JuiceBox er en

kompakt og brukervennlig løsning for hjemmelading med støtte fra JuiceNet, som er vår IoT-app. JuiceBox finnes i tre ulike effektstørrelser og er utstyrt med alle løsninger du trenger for å sikre pålitelig, trygg og kostnadseffektiv lading hjemme.