Batteri-banker

Har du en PV-installasjon i hjemmet ditt? Eller kanskje du vurderer å kjøpe en slik løsning? I så fall, i tillegg til selve panelene, er det verdt å vurdere å utstyre hjemmet ditt med et PV-energilager. Hvorfor? Fordi en slik installasjon lar deg lagre den genererte strømmen uten å måtte mate den til nettet. Dette vil ikke bare tillate deg å utnytte ressursene til solcellepanelene dine fullt ut, men også gi deg sikkerhet og en garanti for kontinuitet i strømforsyningen til hjemmet ditt i tilfelle nettsvikt.

Hvorfor velge våre batteri-banker?

Energisk sikkerhet

Energilageret gir nødstrøm ved strømbrudd i offentlig nett. Sats på uavhengighet i ditt hjem og på arbeidsplassen.

Lavere strømregninger

Spar på regninger ved å lagre billig energi. Kjøp strøm i natttariffen og nyt lave strømregninger også på dagtid.

Enkel og fleksibilitet i utvidelse

Utformingen av energilagring er preget av full fleksibilitet. Du kan starte med mindre kapasitet og utvide etter behov.

Smart energistyring

Løsningene som Avitron foreslår gir mulighet for intelligent og kostnadseffektiv styring av strømforbruket, for eksempel å starte en vaskemaskin når lageret er fulladet.

PV batteri-banker - for hvem?

Husholdningsenergilager for solcelleanlegg er designet for å lagre overskuddselektrisitet som ikke har vært brukt på produksjonstidspunktet. Ved utilstrekkelig produksjon fra solcelleanlegg kan disse overskuddene brukes 100 % til å drive enheter uten å gå gjennom det lokale kraftsystemet. Denne løsningen gir mulighet for full utnyttelse av elektrisitet produsert av en gitt PV-installasjon, noe som ikke er mulig i tilfelle installasjoner uten lagringsanlegg.

Eiere av solcelleanlegg uten energilager er tvunget til å overføre overskytende energiproduksjon direkte til systemet. Ved utilstrekkelig produksjon fra PV, kan disse overskuddene kun samles inn i 80 %. De resterende 20 % er provisjon til energiselskapet for bruk av systemet. Så konklusjonen er enkel. Energilagring for solcelleanlegg er et godt alternativ for folk som ønsker å spare penger og samtidig opprettholde full energistabilitet.

Hva skal du se etter når du velger energilager?

Energilageret bør velges i henhold til gitt solcelleanlegg. Når du velger det, er det tatt hensyn til energibehovet til bygningen, kraften til enhetene den skal levere og tidspunktet når PV-installasjonen ikke produserer energi. Det er også verdt å merke seg energilagerets evne til å fungere uten strøm fra nettet. Ved svikt i strømsystemet slutter de fleste billigere solcellebatterier å fungere uten å gi strøm under strømbrudd.

Bare anstendige, høykvalitets PV-energilagringsenheter er utstyrt med passende elektronikk og sikrer muligheten til å skaffe strøm med passende parametere uten strøm fra nettet. Det er også verdt å sjekke kraften som energilageret fungerer med under en nettverkssvikt. Ideelt sett bør den være lik den nominelle effekten til batteriet når det er koblet til strømnettet.

Kapasitet og antall ladesykluser for energilageret

Den viktigste parameteren for lagring av PV-energi er kapasiteten og antall ladesykluser, som sammen oversettes til enhetens levetid. Fotovoltaiske celler som er tilgjengelige i vårt tilbud har ca. 6000 ladesykluser (én full ladesyklus regnes som å lade ut batteriet til noen få % og lade opp til 100%). Varigheten av en full ladesyklus av solcellebatterier tilgjengelig i vårt tilbud er 1 dag, forutsatt at parameterne til lageret og solcelleanlegget er godt valgt av investoren.

Vår energilagring opprettholder 90% effektivitet opptil 6000 ladesykluser (16 år, 1 syklus per dag). Den totale levetiden til disse enhetene er opptil 30 år!

Fyll inn skjemaet

Vår rådgiver vil kontakte deg og utarbeide et individuelt tilbud for deg.

Solceller

Fotovoltaiske systemer som tilbys består av polykrystallinske og monokrystallinske paneler med meget god effektivitet, og omformere for off-rutenettet og på nettarbeid.


Invertere

Hovedoppgaven som utføres av "invertere" som tilbys av oss er å konvertere likestrømmen produsert av cellene til vekselstrøm som trengs for å drive husholdningsapparater, maskiner i produksjonsanlegg, etc.

Batteri-banker

Batteri-banker kan lagre energien som solcelleanlegget ditt vil produsere, og du kan bruke det når du trenger det – om natten eller under ekstreme værforhold.

Bil-ladere

ENEL X ladestasjoner for elbiler har innebygd avansert programvare som lar deg aktivere betalingssystemet eksternt når som helst.

Ladestasjoner dedikert til private brukere, bedriftskunder, ladestasjonsoperatører, kommuner og byer. De kan brukes i alle områder.

Smart-hus

Det er mange grunner til å velge et smarthusløsning som Loxone. Det har en Intuitiv kontroll, uendelige muligheter og rimelig priset i forhold til tilsvarende løsninger. Med våre løsninger vil hele hjemmet ditt fungere som ett stort harmonisk system.

Varmepumper

De tilbudte varmepumpene er preget av høy kvalitet på utførelsen og utmerkede tekniske parametere.

Vi er en direkte distributør av produsenten Power World i Norge, derfor er prisene våre attraktive for alle.