Invertere

En riktig valgt inverter vil sikre langsiktig og effektiv drift av vår solcelleinstallasjon. Omformeren er hjertet i PV-installasjonen, så den skal være pålitelig, sikker og utstyrt med moderne teknologiske løsninger. Men når vi bestemmer oss for å kjøpe en inverter, kan vi møte en stor utfordring. Det er omformere tilgjengelig på markedet fra mange produsenter som tilbyr produkter som varierer i parametere og pris.

Avitron Norge tilbyr rådgivning, salg og installasjon av invertere fra anerkjente produsenter.

Hvorfor velge vår invertere?

Reliabilitet

Sikkerhet

Strømstyring

Kvalitet

PV invertere - hva er det og hvordan fungerer det?

Omformeren er et nøkkelelement i PV-installasjonen. Den konverterer likestrøm (produsert av fotovoltaiske paneler) til vekselstrøm med en spenning på 230 V og en frekvens på 50 Hz, som kan brukes til daglige behov. Solcelle-inverteren overvåker også driften av hele solcelleanlegget og synkroniserer det med strømnettet. Den sporer maksimalt strømpunkt (MPPT) og fungerer som en automatisk frakobling ved feil.

De solcelle-inverterne som tilbys av Avitron er innovative fordi de gir muligheten til å administrere lagring og tillate intelligent energiforbruk. En inverter for PV-paneler kan lagre solenergi i et batteri, f.eks. til bruk om kveldene. Ubrukt strøm føres tilbake til nettet.

Vi tilbyr et bredt utvalg av invertere med høy effektivitet og lett konstruksjon.

Hvordan velge en fotovoltaisk invertere?

En inverter av høy kvalitet vil fungere problemfritt i 10-15 år, og utskiftningen skjer vanligvis etter ca. 20 år. For å nyte den høye effektiviteten til omformeren så lenge som mulig, bør du ta hensyn til faktorer som:

  • IP-beskyttelsesklasse, som definerer den mekaniske styrken til omformeren og dens motstand mot inntrengning av fremmedlegemer, støv og vann. Minste IP-verdi bør være 65;
  • Garanti – de produktene hvis produsenter gir minst 5 års garanti er verdt å interessere seg for;
  • Effektivitet (inkludert effektivitet, mengde og kvalitet på MPPT og pålitelighet), testet f.eks. av PVEL-instituttet;
  • Driftstemperaturområde (anbefalt: -25°C til +60°C);
  • Sertifikater som bekrefter samsvar med kravene.

Problemfri installasjon og service, samt muligheten til å administrere omformeren ved hjelp av en smarttelefon, er også viktig.

1-fase eller 3-fase inverter?

Valget av omformeren med tanke på antall strømfaser avhenger i hovedsak av størrelsen på PV-installasjonen og typen hjemmenettverk.

Enfase-omformere brukes vanligvis i solcelleanlegg med lav effekt. Prisen på en laveffekt 1-fase omformer vil være betydelig lavere enn en 3-fase, og samtidig skal den fungere med høyere effektivitet. Som grenseverdi er utgangseffekten til omformeren 3 kW.

Over den kan bruken av en 3-fase omformer allerede vurderes. Det er nødvendig å ta hensyn til kravene til distribusjonsnettverksoperatører som krever at over effekten på 3,68 kW skal omformeren være 3-faset.

Fyll inn skjemaet

Vår rådgiver vil kontakte deg og utarbeide et individuelt tilbud for deg.

Solceller

Fotovoltaiske systemer som tilbys består av polykrystallinske og monokrystallinske paneler med meget god effektivitet, og omformere for off-rutenettet og på nettarbeid.


Invertere

Hovedoppgaven som utføres av "invertere" som tilbys av oss er å konvertere likestrømmen produsert av cellene til vekselstrøm som trengs for å drive husholdningsapparater, maskiner i produksjonsanlegg, etc.

Batteri-banker

Batteri-banker kan lagre energien som solcelleanlegget ditt vil produsere, og du kan bruke det når du trenger det – om natten eller under ekstreme værforhold.

Bil-ladere

ENEL X ladestasjoner for elbiler har innebygd avansert programvare som lar deg aktivere betalingssystemet eksternt når som helst.

Ladestasjoner dedikert til private brukere, bedriftskunder, ladestasjonsoperatører, kommuner og byer. De kan brukes i alle områder.

Smart-hus

Det er mange grunner til å velge et smarthusløsning som Loxone. Det har en Intuitiv kontroll, uendelige muligheter og rimelig priset i forhold til tilsvarende løsninger. Med våre løsninger vil hele hjemmet ditt fungere som ett stort harmonisk system.

Varmepumper

De tilbudte varmepumpene er preget av høy kvalitet på utførelsen og utmerkede tekniske parametere.

Vi er en direkte distributør av produsenten Power World i Norge, derfor er prisene våre attraktive for alle.