Smart-hus

5 grunner til å få et smart hjem

Det er mange grunner til å velge et smarthusløsning som Loxone. Det har en Intuitiv kontroll, uendelige muligheter og rimelig priset i forhold til tilsvarende løsninger. Med våre løsninger vil hele hjemmet ditt fungere som ett stort harmonisk system, noe som betyr at belysning, oppvarming, persienner og mer vil jobbe sammen for å skape et virkelig intelligent og energieffektivt hjem.
Her er 5 grunner til at du bør vurdere smarthusteknologi:

50 000 mindre oppgaver, mer tid å leve

Loxone tar seg av de fleste oppgaver automatisk – gir deg mer tid til å kose deg.

Omfattende løsning

Vi tilbyr en komplett løsning, noe som betyr at uansett hva dine behov er, kan vi hjelpe deg.

Allsidig sikkerhet

Vi tilbyr sikkerhet som går utover beskyttelse mot innbrudd – sikkerheten vår beskytter bygningen, tilbyr personvern til beboerne og mer...

Spar energikostnader

Vi bruker en rekke intelligente teknikker for å sikre at du sparer penger på strømregningen.

Enkel å kontrollere

Med så lite som ett trykk kan du manuelt kontrollere belysning, persienner, lyd og mer hvis du ønsker det. 

Spar energikostnader

Vi bruker en rekke intelligente teknikker for å sikre at du sparer penger på strømregningen.

En komplett løsning for ditt smarte hjem

Et smart hjem med Loxone kan utføre mange funksjoner.. Den kan spille musikken du vil høre – selv om det er noe forskjellig i hvert rom. Det kan skape den rette atmosfæren med lysstemninger. Det kan sørge for at hvert rom alltid har den perfekte temperaturen. Hvis du vil ha flere funksjoner, kan de alle jobbe sammen for å sikre et nivå av intelligent automatisering som bare er mulig med Loxone.

Belysning

I hjemmet ditt blir belysningen alltid riktig i henhold til ditt ønske. Dette takket være Loxones intelligente lysstyring. Når du kommer inn i et rom, aktiveres den riktige lysstemningen automatisk, tatt i betraktning til det eksisterende lysnivået i rommet.

Multiroom Audio

Med multiromslyd kan du spille av og kontrollere musikk mellom de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Du kan spille avslappende musikk i salongen for å slappe av, mens for eksempel barna hører på en lydbok på soverommet.

Romklima

Rom har forskjellige formål og bør derfor ha forskjellige temperaturer. Med Loxone kan du nøyaktig kontrollere temperaturen i hvert enkelt rom i hjemmet ditt for å sikre at hvert rom alltid har den perfekte temperaturen.

Persiennekontroll

Persienner, rullegardiner, gardiner og til og med markiser kan alle styres perfekt med Loxone. Blir rommet for varmt på en solrik dag? Persiennene vil automatisk gå ned for å regulere dette.

Adgangskontroll

Moderniser måten du og dine gjester får tilgang til hjemmet ditt på. Bruk en sikker nøkkelbrikke eller en PIN-kode som et alternativ til nøkler, velg en HD-videointercom som lar deg se og snakke med besøkende selv når du ikke er hjemme.

Sikkerhet

Sikkerheten i et Loxone Smart Home er mangefaset, den beskytter mot innbrudd, beskytter beboerne mot farer som brann, vannlekkasjer,overvåker bygningen og holder verdiene dine sikret slik at du kan slappe av og nyte tiden hjemme eller borte.

Energistyring

Med Loxone jobber belysning, varme, solskjerming og mye mer sammen på en mest mulig effektiv måte for å redusere energiforbruket ditt.

Basseng

Bassengstell kan være komplisert. pH-regulering, rensing av vann, filtrering, tilbakespyling, skylling og mye mer. Heldigvis kan et Loxone Smart Home ta seg av alt dette for deg.

Badstue

Med automatisert kontroll av badstuen din, blir varme, lys og musikk tatt vare på, slik du kan nyte oplevelsen tilpasset perfekt til dine behov.

Ønsker du mer informasjon om Loxone trykk på linken under.
https://www.loxone.com/enen/blog/know-how/
https://www.loxone.com/enen/products/overview/

Dra nytte av KNX

En fremtidssikker teknologi

Smarthus- og byggmarkedet er i konstant endring og teknologien forbedres raskt. Imidlertid er de nyeste teknologiene, for eksempel tingenes internett, allerede en del av vår nåværende programvare. Vi venter ikke på nye ideer, vi kommer med dem.

KNX-teknologien er en referanse innen bolig- og bygningskontroll. Enhver automatiseringsløsning du bruker i dag vil ha vår innovasjon i kjernen. Ved å bruke KNX vil du alltid være ett skritt foran konkurrentene dine.

Fordelene med KNX

Uendelig fleksibilitet og personalisering

Vi vet alle at kunder har høye krav til hva slags produkter de ønsker å bruke til sitt smarte hjem eller bygg. Med KNX kan du nå si «ja» til deres forespørsler. Til enhver forespørsel. Uendelig fleksibilitet og personalisering i oppsettet av automatiseringsprosjektet ditt er ikke lenger en drøm. Det er en virkelighet. Du kan ha et bredt spekter av enheter som kommunisere med hverandre, selv om de er fra forskjellige produsenter. KNX kan til og med integreres sammen med andre automasjonssystemer som Loxone.

På den måten er valget hvilke produkter du vil bruke ditt eller dine kunder. Ingen grenser, kun muligheter. KNX er din alt-i-ett-løsning for enhver automatiseringsutfordring.

Et trygt og sikkert system

Sikkerhet er et hett tema og sikkerhetskravene til kontrollsystemer øker. Hos KNX er vi forpliktet til å være i samsvar med de høyeste sikkerhetskravene på markedet. Vi setter sikkerhet veldig høyt.

Med KNX kan du være trygg på en sikker installasjonsprosess, ingen ekstra innsats eller system fra fagpersonen er nødvendig. KNX Secure er integrert i vår eksisterende programvare. Sikkerhet har aldri vært så lett.

En integrert løsning

KNX har 28 års erfaring innen byggautomatisering. Du kan kombinere forskjellige produkter fra forskjellige produsenter. KNX kan til og med kobles til andre systemer og er uavhengig av enhver hard- eller programvareteknologi.

KNX brukes i både nye og eksisterende bygg. En KNX-installasjon kan enkelt utvides og tilpasses nye behov, med lite tid og økonomiske investeringer. KNX kan implementeres i både små familiehus så vel som store bygninger.