Solceller

Fotovoltaiske systemer som tilbys består av polykrystallinske og monokrystallinske paneler med meget god effektivitet, og omformere for off-rutenettet og på nettarbeid.

Vi tilbyr designstøtte samt innledende vurdering sammen med økonomisk analyse av et spesifikt prosjekt.

Hvorfor velge våre monteringstjenester?

Allsidig

Vi monterer solcelleanlegg på alle steder i Norge. Vi trenger følgende informasjon fra kunder: Installasjonssted, Installasjonstype (bakken eller taket), tilstanden til bakken og taket, Størrelse på installasjonsområdet

Responsiv

Vi svarer raskt på tekniske spørsmål, utarbeider prosjekter og detaljerte beregninger av energibesparelser

Effektiv

Våre sivilingeniører er eksperter på fotovoltaisk installasjoner, som gjør at vi kan lage solprosjekt, levere og installere fotovoltaisk installasjon for våre kunder.

Pålitelig

Våre ansatte har erfaringer ved implementering av komplekse og teknisk avanserte prosjekter for industri og hjemmekunder

Hvilke solcellepaneler å velge?

Fotovoltaiske paneler, ofte kjent som moduler eller solcellepaneler, eller ganske enkelt PV-paneler eller PV-moduler, brukes til å generere likestrøm. Denne omdannes så til vekselstrøm i en inverter (inverter). Den grunnleggende inndelingen i typer paneler deler dem inn i monokrystallinske og polykrystallinske. På grunn av investeringskostnadene var det i mange år mer fordelaktig å kjøpe polykrystallinske paneler.

Imidlertid har monokrystallinske paneler nylig blitt veldig populære. Årsaken er deres klart høyere effektivitet, samt for tiden sammenlignbare priser på solcellepaneler av begge typer. Lønnsomheten til solcelleanlegg vil nå bli høyere med den nye generasjonen monokrystallinske paneler. Dette kan vurderes ved å utføre en investeringslønnsomhetsanalyse i PV-tilbudsveiviseren. Av årsakene nevnt ovenfor er monokrystallinske paneler i dag basisproduktet i Avitrons tilbud.

Effektivitet av solcellepaneler

For bare noen få år siden ble effektiviteten til PV-paneler på nivået 15-16 % ansett som en god verdi. Enkelte PV-moduler nådde en toppeffekt på 250-270 Wp på den tiden. For øyeblikket har kraft over 320 Wp og effektivitet over 19 % blitt en standard. Det som er viktig, garantien definerer effektfallet til panelet som er strengt akseptabelt under mange års drift, som for eksempel er 0,7 %/år (fra og med 2. driftsår). Dette betyr at selv etter 25 års drift vil kraften til panelet være betydelig høyere enn 80 % av startverdien for en ny enhet.

Montering av PV paneler

PV solcellepaneler kan installeres på både skråtak og flate tak. En praktisert metode er også montering av paneler på bakken eller fasaden av bygget. Et bredt spekter av fester lar deg få mest mulig ut av den tilgjengelige bygningsplassen. Installasjon av solcelleanlegg bør innledes med et nøye utvalg, og etter fullføringen, oppfylle kravene til kraftselskapet for å koble PV-installasjonen til nettet.

I alle ledd gir Avitron støtte til både den enkelte kunde og installasjonsentreprenøren. Vi anbefaler å gjøre en befaring og visualisering av montering av paneler på taket av bygget. Dette vil for eksempel unngå å installere paneler på skyggefulle steder, noe som vil påvirke effektiviteten til hele installasjonen negativt. Det er da mulig å korrigere arrangementet av PV-moduler på stadiet av PV-installasjonsdesign eller å anbefale bruk av strømoptimalisatorer.

Fyll inn skjemaet

Vår rådgiver vil kontakte deg og utarbeide et individuelt tilbud for deg.

Solceller

Fotovoltaiske systemer som tilbys består av polykrystallinske og monokrystallinske paneler med meget god effektivitet, og omformere for off-rutenettet og på nettarbeid.


Invertere

Hovedoppgaven som utføres av "invertere" som tilbys av oss er å konvertere likestrømmen produsert av cellene til vekselstrøm som trengs for å drive husholdningsapparater, maskiner i produksjonsanlegg, etc.

Batteri-banker

Batteri-banker kan lagre energien som solcelleanlegget ditt vil produsere, og du kan bruke det når du trenger det – om natten eller under ekstreme værforhold.

Bil-ladere

ENEL X ladestasjoner for elbiler har innebygd avansert programvare som lar deg aktivere betalingssystemet eksternt når som helst.

Ladestasjoner dedikert til private brukere, bedriftskunder, ladestasjonsoperatører, kommuner og byer. De kan brukes i alle områder.

Smart-hus

Det er mange grunner til å velge et smarthusløsning som Loxone. Det har en Intuitiv kontroll, uendelige muligheter og rimelig priset i forhold til tilsvarende løsninger. Med våre løsninger vil hele hjemmet ditt fungere som ett stort harmonisk system.

Varmepumper

De tilbudte varmepumpene er preget av høy kvalitet på utførelsen og utmerkede tekniske parametere.

Vi er en direkte distributør av produsenten Power World i Norge, derfor er prisene våre attraktive for alle.