Fyll inn skjemaet

Vår rådgiver vil kontakte deg og utarbeide et individuelt tilbud for deg.

Fordeler med våre tjenester

Utmerket verdi

Høyverdige komponenter

Profesjonell omsorg

Garantibeskyttelse

Solceller

Fotovoltaiske systemer som tilbys består av polykrystallinske og monokrystallinske paneler med meget god effektivitet, og omformere for off-rutenettet og på nettarbeid.


Invertere

Hovedoppgaven som utføres av "invertere" som tilbys av oss er å konvertere likestrømmen produsert av cellene til vekselstrøm som trengs for å drive husholdningsapparater, maskiner i produksjonsanlegg, etc.

Batteri-banker

Batteri-banker kan lagre energien som solcelleanlegget ditt vil produsere, og du kan bruke det når du trenger det – om natten eller under ekstreme værforhold.

Bil-ladere

ENEL X ladestasjoner for elbiler har innebygd avansert programvare som lar deg aktivere betalingssystemet eksternt når som helst.

Ladestasjoner dedikert til private brukere, bedriftskunder, ladestasjonsoperatører, kommuner og byer. De kan brukes i alle områder.

Smart-hus

Det er mange grunner til å velge et smarthusløsning som Loxone. Det har en Intuitiv kontroll, uendelige muligheter og rimelig priset i forhold til tilsvarende løsninger. Med våre løsninger vil hele hjemmet ditt fungere som ett stort harmonisk system.

Varmepumper

De tilbudte varmepumpene er preget av høy kvalitet på utførelsen og utmerkede tekniske parametere.

Vi er en direkte distributør av produsenten Power World i Norge, derfor er prisene våre attraktive for alle.