Software/App

ENEL X ladestasjoner for elbiler har innebygd programvare som lar deg implementere et styringssystem som lar deg administrere en flåte med elektriske biler eller implementere et betalingssystem.

JuicePass-mobilapplikasjonen brukes alltid til å kontrollere stasjonen lokalt.

Ladestasjonene bruker følgende programvare:

EMM eller EVOS

Enel X JuiceNet

Dashbordet som deles med sluttbrukeren er JuiceNET Enterprise. Den enkleste versjonen av Basic er tilgjengelig uten årlig abonnement. Dashbordet muliggjør styring og overvåking av ladestasjoner, inkludert generering av ulike typer rapporter.

Programvaren i JuiceNet Set & Charge-versjonen lar deg betjene betalingssystemet, dvs. salg av elektrisitet til sluttkunden, der det i henhold til elektromobilitetsloven ikke kreves lisens for strømhandel. Eieren kan når som helst bestemme seg for å gjøre ladestasjonen tilgjengelig for offentlig bruk.

JuicePass-app

JuiceNet styringssystem

Hva slags programvare leter du etter?

Energitjenester

Load optimization

Kraftoptimalisering

Kraftoptimalisering sikrer at etterspørselen fra en gruppe ladestasjoner styres dynamisk for ikke å overskride en forhåndsbestemt terskel. Når den tilgjengelige effekten ikke er tilstrekkelig til å lade alle elektriske kjøretøyer med full effekt, er effekten dynamisk balansert mellom ladestasjonene:

Load optimization+

Adaptiv kraftoptimalisering

Takket være den adaptive kraftoptimaliseringen holdes bygningens krav under en viss terskel. Dette gjøres takket være en smartmåler (JuiceMeter Pro) som er installert hos deg for å overvåke byggebehovet. APO beregner deretter den gjenværende effekten til bygningen som kan tildeles ladestasjonene og balanserer denne effekten dynamisk mellom ladestasjonene:

Charge Prioritization

Sekvensiell lasting

Facility Manager kan angi antall elektriske biler som kan lades parallelt. I en situasjon hvor for mange elbiler er tilkoblet samtidig, tildeles strøm i henhold til ankomstrekkefølgen (FIFO-logikk).

Charge Prioritization

Basert på stasjonen

Facility Manager kan angi prioriteten til hver ladestasjon. I en situasjon hvor for mange elektriske kjøretøy er tilkoblet samtidig, tildeles strøm i henhold til valgt prioritet.

Charge Prioritization+

Bilbasert

Facility Manager kan sette prioriteten til hvert kjøretøy i flåten. I en situasjon hvor for mange elektriske kjøretøy er tilkoblet samtidig, tildeles strøm i henhold til valgt prioritet.

Charge Prioritization+

Basert på avgangstid

Facility Manager kan angi avgangstider for hver EV. Hvis det er tilkoblet for mange elektriske kjøretøy samtidig, utføres ladingen i henhold til ønsket avgangstid.

Tariff Optimization

Adaptiv tariffoptimalisering

Adaptiv tariffoptimalisering gjør det mulig for kunder å spare penger ved å optimalisere strømkostnadene i ladingen, basert på to hovedinnganger:

* bare for Storbritannia og Norge

JuiceNet Set&Charge

Privat prosess

Offentlig og semi-offentlig prosess

Bruk saker og hovedforskjeller

Brukermanualer /Support

JuiceNet App for JuiceBox® Pro 32

Kontroller din elbillader fra mobilen -uavhengig av tid og sted

 ————————————————————–

JuiceNet Enterprise: Bil-til-nett integrasjonsplattform

 ————————————————————–

Partnere

Vi har allerede installert over 30.000 ladestasjoner, og vi samarbeider med energiselskaper, nettoperatører, fornybar energikraftwerk, forhandlere og teknologipartnere for å skape det mest skalerbare, åpne og intelligente nettverket av smart grid-styrbare enheter. Vennligst, kontakt oss hvis du er interessert i et samarbeide.

———————————————————————————————————————————————