Referanser

Strandebarm Fjordhotel

Strandebarm Fjordhotell ligger i Strandebarm i Hardanger. Hotellet er blitt ombygget til 22 topp-moderne og romslige leiligheter leiligheter. Avitron utførte all elektrisk installasjon på disse leilighetene og uteareal.
Prosjektet bruker Rhenes-produkter - elektriske sentralbord med utstyr og Ecolight - innendørs og utendørs belysning for bygninger. Omfanget av arbeidet: ny elektrisk installasjon med separasjon for hver leilighet, SSP installasjon, modernisering av den generelle delen av bygningen, Installasjon av LED-belysning.

Ustedalen Hotell

Avitron har utført den elektriske installasjonen av D-bygget på Ustedal hotell. Ustedalen hotell har et av Geilos beste beliggenhet, med hyggelig personale og meget guntige priser. Hotellet kan anbefales av oss.
Prosjektet bruker Rhenes-produkter - elektriske sentralbord med utstyr og Ecolight - innendørs og utendørs belysning for bygninger. Omfanget av arbeidet: strømforsyning (transformatorer 2x1250 kVA MV / LV, ATS), elektrisk installasjon av hele feriestedet og innvendig og utvendig belysning, CCTV installasjon, BMS installasjon, bygning og arbeid elektrisk design.

Ragn-Sells

Avitron utførte renovasjon av lysanlegget i boss sorteringshallen på 1400m2. Her ble alle de gamle HID lysarmaturene skiftet ut til moderne og energibesparende LED «High Bay» armaturer fra ecolight.
ECOlight-belysning ble brukt i prosjektet. Omfanget av arbeidet: erstatning av lineære lysrør av gammel type med moderne LED-belysning.

Sundt Air

Avitron har utført Installasjon ev Ecolight LED hangar belysning til
Sundt Air sin flyhangar i Bergen.
Sundt air er Norges største operatør av forretningsfly
ECOlight-belysning ble brukt i prosjektet. Omfanget av arbeidet: erstatning av lineære lysrør av gammel type med moderne LED-belysning.

Taxi 1

Installasjon av Enel Juicebox 3.01 på 3 lokasjoner. Tilsammen har vi montert 56 ladestasjoner for egen drift av taxiene. Taxi 1 har planer om å utvide med DC hurtigladere. Taxi 1 er en bedrift som tar miljøet og det grønne skiftet på alvor, vi anbefaler derfor å velge Taxi 1 som førstevalg på din neste taxi tur.
Enel-ladere og utstyr fra Rhenes elektriske apparater ble brukt i prosjektet. Omfanget av arbeidet: strømforsyning og strømøkning ved å bytte strømkabel fra transformatoren, en ny seksjon med strømfordeling for ladestasjoner - en ny blokk med elektriske sentralbord, montering av Juicebox 3.01 og JuicePump 50kW ladestasjoner, implementering av en internettforbindelse, lansering av det kommersielle JuiceNet-systemet - regulerte betalinger for kunder som er koblet til ladere, elbilparkparkering og kraftoptimaliseringsfunksjon med drift på reserve.

Travparken

Avitron har renovert belysningen i resturant og montert stortavle på 20m² i målsonen.
Rhenes elektrisk utstyr og LED-skjermer fra CLT ble brukt i prosjektet. Omfanget av arbeidet: LED-paneler, som er designet for å vise rundetider, posisjonen til hver jockey, rangering og sponsorannonser, muligheten til å kontrollere skjermer i sanntid og live streaming, kontrollsystem via NOVA-mobilapplikasjonen på Android-operativsystemet, kontrollsystem ved hjelp av et eget sanntids grafikkort som lar deg betjene alle skjermer samtidig fra basen i kontrolltårnet, racingbanebelysning, modernisering av belysning inne i bygningen beregnet på observatører, modernisering av eksisterende elektrisk installasjon.

Fana Stein & Gjenvinning (FSG)

Avitron utførte nyinstallasjon av lys og styringsanlegg i sorteringshall på 5000m2. Hallen ble belyst med 60stk 250w høyeffektive High Bay Ledarmaturer fra ecolight. Vi har også renovert tunnelbelysning for FSG.

Historisk leiegård

Et 6-etasjes historisk byhus i Bergen, Norge. Omfattende ytelse i EPC-formelen for fullstendig modernisering: 24 leiligheter 2 butikkplasser Det historiske leiehuset ligger i sentrum av Bergen og regnes som et av de mest gjenkjennelige i byen.
Prosjektet bruker Rhenes-produkter - elektriske sentralbord med utstyr og Ecolight - innendørs og utendørs belysning for bygninger. Omfanget av arbeidet: strømforsyning og kraftøkning, elektrisk installasjon av hele bygningen, SSP installasjon.