Nettverksløsninger

Telekommunikasjon og data

Ulvesund Elektro er totalleverandør av el-løsninger, og har høy kompetanse på data og telekommunikasjon. Vi leverer energi- og kostnadseffektive løsninger som baserer seg på driftsikkert og moderne utstyr. Våre elektroinstallatører kan bistå med både prosjektering, installasjon og service, og leverer våre tjenester i Sogn og Fjordane. 

TA KONTAKT

Driftssikre løsninger innen datanettverk og videokonferanse

Elektroinstallasjon og data- og telekommunikasjon er to fagfelt som smelter mer og mer sammen. Dersom du både ønsker å utbedre det elektriske anlegget og få satt opp funksjonelle løsninger for data og telekommunikasjon, kan det derfor være fordelaktig å velge en leverandør med høy kompetanse på begge områder. Dette gir effektive arbeidsprosesser og gir deg færre aktører å forholde seg til.

Vi leverer driftssikre løsninger for:

Videokonferanse

Et funksjonelt system for videokonferanser lar deg og dine ansatte holde effektive møter uavhengig av lokalisasjon. Vi tilbyr oppsett av system for videokonferanse levert av Videonor og tilpasning av teknisk utstyr i møterom.  

Internett­ og datanettverk

Vi får deg på nett! Vi utfører alle typer oppdrag innen installasjon av Cat 5, 6 og 7 (Ethernett/lokalnett (LAN), samt installasjon av fiberkabler for høyhastighetsoverføring av data. Vi leverer driftssikre nettverksløsninger og har kompetanse på fibersveising for alle de mest vanlige typer fiberkabler. 

Switcher og routere

Trenger du et fullt integrert el-system for internett- og datatilgang? Vi leverer og installerer all elektronikk for kontroll av datanettverk og setter opp hele systemet for deg. Våre montører kobler sammen alle komponenter. Vi leverer også antenner for trådløse nettverk.

Tele og data

Vi utfører de fleste elektrikertjenester innen tele og data og tilbyr komplette løsninger med våre samarbeidspartnere. Vi leverer totale tele/data -nettverksløsninger basert på spesifikasjoner eller skreddersyr disse i henhold til kundens behov. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende vurdering.

Telekommunikasjonssystemer

Avitron vet at virksomheten din er avhengig av sitt telekommunikasjons og datasystem for å utføre hverdagslige oppgaver. Vi hjelper med å forbedre bygningers kommunikasjonsinfrastruktur gjennom design, installasjon og testing av systemer, fullført av et kunnskapsrikt og erfaren team.

Vi tilbyr en rekke tjenester for telekommunikasjonssystemer, inkludert:

Full kobber,fiberdesign og trådløse løsninger

Sertifiseringstesting som oppfyller TIA / EIA og BICSI standarder

Lokal kabling for alle typer applikasjoner som inkluderer: