Autorisert installasjon av Elli

Vi er den offisielle installatøren av ladestasjoner for Volkswagen-gruppen i Polen. Vi har allerede fullført tusenvis av ladestasjonsinstallasjoner i Polen og Europa. Du vil motta en autorisert installasjon av ID.Charger / Skoda iV.Charger / CUPRA Charger / SEAT Charger ladestasjoner over hele landet.

I Polen er vi eksperter på elektromobilitet. Vi gir full teknisk support, profesjonell installasjon, nødvendig dokumentasjon, support under konfigurering og 2 års garanti for riktig drift av din Volkswagen-gruppe ladestasjon.

Hvordan bestille en ID.Charger ladestasjon dedikert til bilen din fra VW-gruppen?

Hvordan bestille en autorisert tjeneste for en Volkswagen-gruppe?

Bare gå gjennom bestillingsprosessen i en egen butikk eller besøk en autorisert VW-forhandler.

Hvordan ser en autorisert installasjon av en ladestasjon ut?

For å kunne utføre ladeinstallasjonsprosessen på riktig måte, er det også nødvendig med et lokalt besøk, som gjør det mulig å spesifisere installasjonsbetingelsene i detalj og priste tilleggstjenester, om nødvendig. Hvis ytterligere elektrisk arbeid er nødvendig, vil kunden bli varslet på stedet. Etter å ha akseptert merkostnadene, fortsetter vi monteringsprosessen til ladestasjonen ved neste installasjonsbesøk.

Vi takler kontakt med energioperatøren og ladetjenesteleverandøren. I tilfelle mangel på tilgjengelig strøm, tilbyr vi også muligheten til å installere en ladestasjon med solcelleanlegg eller energilagring.

Alle installatører har nødvendige elektriske kvalifikasjoner og er opplært i installasjon av Volkswagen Group ladestasjoner.

Hva skiller en autorisert installasjon av en ladestasjon?

Hvorfor oss?

Vi er eksperter innen elektromobilitet i Polen. Våre e-mobilitetseksperter jobbet i Norge, der de var ansvarlige for installasjon av ladestasjoner og teknisk støtte. Foreløpig gjennomfører de opplæring for alle sertifiserte installatører av Avitron Polska, slik at du kan være sikker på at du alltid vil få best mulig støtte.

Elli ladestasjon og vår autoriserte montering betyr ingen problemer i fremtiden og å sikre riktig vei når det gjelder garantiservice.